Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزارى فارس از بندرعباس، انتخابات هیأت مدیره سازمان نظام مهندسى ساختمان استان هرمزگان در حالى هشتم مهرماه جارى برگزار شد که مدیران دولتى راه‌یافته به ساختمان سفید که اصل ١٤١ قانون اساسى راه دور زده‌اند، بلیط کنسرت تتلو را به‌عنوان پاداش به هواداران خویش هدیه و آنان نیز رهسپار سالن اوراآرناى استانبول شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب است بدانید؛ افرادى به عضویت هیأت مدیره سازمان نظام مهندسى ساختمان استان هرمزگان در آمده‌اند که خود عضو هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت‌هاى دولتى و یا کارمند رسمى دیگر نهادهاى وابسته به دولت هستند که این موضوع منافى اصل ١٤١ قانون اساسى است.

اهمیت این انتخابات تا جایى است که همین مدیران، براى برخی از هواداران نزدیک خود پاداش ترکیه در نظر گرفته‌اند و مزد طرفداران نیز حضور در کنسرت خواننده ضد ارزش‌هاى اسلامى(امیر تتلو) و پاى‌کوبى و کف‌زدن در سالن اوراآرناى استانبول براى این خواننده ضد نظام است.

کنسرت تتلو در استانبول، امروز پنجشنبه 29 مهرماه 1400 در سالن Ora Arena برگزار می‌گردد.

از دیگر تخلفات صورت گرفته در هیأت مدیره سازمان نظام مهندسى ساختمان استان هرمزگان، حضور رئیس سابق این سازمان در محل کار خویش است چراکه این فرد با دستور مستقیم وزیر راه و شهرسازى، حکم تعلیق دریافت و حضور وى در این پست ممنوع است.

تخطی‌های رئیس سابق سازمان نظام مهندسى ساختمان هرمزگان حتی اداره کل راه و شهرسازى استان که متولی اجرای قانون است را به خطاهایى مبنی بر عدم اجرای دستور وزیر در مورد مقرر مواجه ساخته است، در صورتی که گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که حکم تعلیق پروانه وى قبل از روز انتخابات یعنى هفتم مهرماه امسال به دست آرش رضایى مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان رسیده است در حالیکه این حکم ٢١ مهرماه جارى به رئیس سازمان نظام مهندسى ساختمان ابلاغ و این خود یک تخلف فاحش است.

رئیس سابق سازمان نظام مهندسى نیز دو هفته به‌صورت غیرقانونی به انجام امور مشغول بوده است چراکه امضای وى از تاریخ ابلاغ حکم تعلیق از سوى وزیر، هیچگونه ضمانت اجرایی در سازمان نظام مهندسی نداشته و وى طى روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه، ٢٥، ٢٦ و ٢٧ مهرماه جارى در اتاق خود حاضر و احکامى را به تاریخ قبل به امضا رسانده است.

به گزارش فارس، در اصل ١٤١ قانون اساسی آمده است؛ "رئیس جمهور، معاونان رئیس‌جمهور، وزیران و کارمندان دولت نمی‌توانند بیش از یک شغل دولتی داشته باشند و داشتن هر نوع شغل دیگر در مؤسساتی که تمام یا قسمتی از سرمایه آن متعلق به دولت یا مؤسسات عمومی است و نمایندگی مجلس شورای اسلامی و وکالت دادگستری و مشاوره حقوقی و نیز ریاست و مدیریت عامل یا عضویت در هیأت مدیره انواع مختلف شرکت‌های خصوصی، جز شرکت‌های تعاونی ادارات و مؤسسات برای آنان ممنوع است. سمت‌های آموزشی در دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی از این حکم مستثنی است".

نیاز است مدعى‌العموم به این موضوع ورود تا حق مهندسانى که تنها از این راه ارتزاق نموده تضییع نگردد. چراکه در دوره‌اى که قرار است دولت با ساخت سالانه یک میلیون مسکن به یارى جوانان بى‌سرپناه و محرومان بى‌مسکن بشتابد، مى‌بایست اشخاصى در هیأت مدیره سازمان نظام مهندسى ساختمان بکارگیرى شوند که به‌طور حرفه‌اى به این مشاغل مشغولند.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: استان هرمزگان قانون هرمزگان انتخابات انتخابات نظام مهندسی ساختمان بندرعباس استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۰۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم

به گزارش خبرنگار مهر، ۱۳ روز بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی نمانده است و بر همین اساس، دور جدید پویش انتخاباتی خبرگزاری مهر تحت عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» مدتی است که آغاز به کار است.

‌در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم و از میان ١۶٧٩ نامزدی که به پویش خبرگزاری مهر پیوستند، ١۶ نفر در دور اول انتخابات راهی مجلس شورای اسلامی شدند و کار ۵ نفر دیگر به دور دوم کشیده شد. یکی از این ۵ نفر «غلامحسین رضوانی» بود.

«غلامحسین رضوانی» در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۲، در لیست «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» با اسم اختصاری «شانا» قرار داشت اما در نهایت با کسب ۱۵۸۲۱۶ رأی در جایگاه ۴۶ قرار گرفت و راهی دور دوم شد. آنچه در ادامه می‌آید بخشی از پیشینه کاری و مدیریتی رضوانی است که از نظر می‌گذرانید.

«غلامحسین رضوانی» متولد ۱۳۳۵ و دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه علم و صنعت و کارشناسی ارشد همان رشته از دانشگاه تربیت مدرس است. در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی(مجلس قبلی) به عنوان نفر بیست و هشتم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس انتخاب شد.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به قایم‌مقامی معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست‌جمهوری در دولت نهم، معاونت سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، عضویت در هیأت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی(شستا)، عضویت در هیأت مدیره و مدیرعاملی شرکت ماشین‌سازی پارس و شرکت آزمون جاده‌ای خودرو (زیرمجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران) و همچنین عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد.

رضوانی در مقطعی کوتاه رییس مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی و سرپرست معاونت برنامه‌ریزی راهبردی ریاست جمهوری بوده است.

او اکنون عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و استاد دانشگاه است.

کد خبر 6089589

دیگر خبرها

  • بازدید هیأت تجاری هرمزگان از نمایشگاه بین‌المللی صنعت شیشه چین
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • نیرو‌های مسلح، پشتوانه امنیت مردم هستند
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • نامه محمدباقر قالیباف به رئیسی +جزئیات
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • از «غلامحسین رضوانی» چه می‌دانیم
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی